Naruto

Объявление

Заходите оставайтесь ранги получайте. На форумі відкрилась РПГ гра по Наруто!!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Naruto » Аниме » Фанфики!!!!Читать и комментировать!

Фанфики!!!!Читать и комментировать!

Сообщений 31 страница 60 из 88

31

я вже дешо придумав але тре ше доробити

0

32

ДАВАй

0

33

буде зроблено :yep:

0

34

:writing:

0

35

правильний смайл)

0

36

http://forumupload.ru/uploads/0003/ab/4f/330-3.jpg
Этому не бывать!С ней буду я и только я!

0

37

Rock Lee а ты мне игру по почте выслал?

0

38

ну у меня твой адрес стерся как тот сайт слетел.напиши ещё раз

0

39

ПР.Правды 19 КВ.8

0

40

ок

0

41

ТАК вышлеш

0

42

я то завтра вышлю мне не трудно.

0

43

Хорошо

0

44

Rock Lee написал(а):

http://forumupload.ru/uploads/0003/ab/4f/330-3.jpg
Этому не бывать!С ней буду я и только я!

в Наруто ти любиш Сакуру а не ТенТен

а тепер віршик:
Сакура в поле гранату нашла
что с нею делать не знала она
"дёрни колечко"-ей Саске сказал
долго над полем сандалик летал

0

45

ПРИКОЛЬНО

0

46

це так підготовка до історії про двох Учіха

0

47

гы

0

48

може ше якийсь віршик виставлю

0

49

Частина1 Ітачі
Ітачі не завжди хотів стати членом злочинної групи. Колись давно він ще маленьким хлопчиком закохався в дівчинку-сироту. Вона жила одна на краю Конохи. Дівчинку звали Анаксо але всі звали її просто Она. Вона не була з роду Учіха. Ітачі покохав її всім серцем але ніяк не наважувався їй розказати про свої почуття. Він вирішив що стане прекрасним шанобі і доведе всім що він вартий її. І справді, Ітачі став кращим в академії і успішно закінчив її у 8 років. Она не вчилася в академії. Через те що вона жила сама у неї було багато роботи і часу на навчання не було. Ітачі і Она стали хорошими друзями але він так і не наважився їй відкритися. Она росла і ставала з кожним днем все красивішою. А Ітачі все сильнішим. В 13 років він вже прекрасно користувався шарінганом і його взяли в АНБУ. Тут він познайомився з ще одним носієм шарінгана – Юе. Він був на 5 років старший за Ітачі. Згодом вони стали найкращими друзями. Одного разу, коли вони повертались з Місії Ітачі сказав:
-Юе, ти мій найкращий друг тому я хочу поділитися з тобою одним секретом.
-Ну, розказуй.
-Знаєш, я закохався в одну дівчину.
-Це добре що в дівчину а не в хлопця хи-хи.
-Тобі смішно… Її звуть Она во..
-Она? Та сама сирота Она? – поспішно перебив його Юе.
-Так, вона. Щось не так?
-Та ні, все добре. Знаєш мені пора. Бувай!
Юе швидко звернув в провулок і поспішно кудись побіг. Ітачі був дуже здивований але не доганяв друга. Він пішов додому. Але думки про Ону не давали спокою. Він вирішив що настав час відкритися.
Ітачі вийшов з дому і пішов просто до її будинку. Они не було вдома. Ітачі засмутився і пішов вулицями Конюхи. Він не знав куди йде та йому було до того байдуже. Та ось він вийшов з провулку на освітлену алею і побачив як Юе цілує Ону. Він дуже розізлився на друга підбіг, ні, скоріше підлетів до нього, і вдарив з усієї сили. Юе впав на траву. В нього була розбита губа. Він витер кров і глянув зловісно на Ітачі своїм шарінганом.
-Знаєш, в цій справі кожен сам за себе.
-Ти…все знав ще тоді…я тобі відкрив свою таємницю а ти.. – рука його потягнулася за кунаєм. Ітачі активував шарінган.
Обидва кинули кунаї одночасно. І обидва відхилилися від гострих лез. Кунай Ітачі впав на траву а Юе поцілив просто в Ону, яка весь цей час стояла за Ітачі і не знала що й сказати. Ітачі зловив її. Він дивився їй в очі і розказував про те, що вона для нього єдина на все життя. Кохана померла в нього на руках. Коли Ітачі це зрозумів то відчув сильний гнів а ще дивну нову силу. То був мангекю. Використавши новий шарінган Ітачі вбив друга і скинув труп у річку. Так він помстився за Ону.
Наступного дня після того як пішли Учіха які розслідували вбивство Юе, Ітачі про все розказав батькові. Але той не зрозумів сина. Він сказав що Ітачі найперше Учіха тоді шанобі Конюхи а вже потім людина. Він хотів здати Ітачі владі. Вони сильно посварилися і Ітачі втік в село. Знову він блукав вулицями. Він злився на всіх Учіха за те, що вони були такими черствими. Ітачі пішов на могилу Они і поклявся, що вб’є їх усіх. Усіх до одного за те, що завадили їхньому спільному щастю. Коли Ітачі увечері повертався додому то його вже чекали. Йому тільки цього й треба було.
Коли всі вже були мертві то прибіг малий Саске, якого затримали в академії. Ітачі дуже любив меншого брата але хотів тоді і його вбити бо і малий теж був Учіха. Але коли він побачив сльози малого то не зміг убити. Він настроїв його проти себе і сказав що Саске ще замалий щоб все зрозуміти. Ітачі знав що Саске зненавидить його але так було краще. Він залишив малого брата серед трупів і вибіг з Конохи. Коли він виходив то перекреслив на бандані знак свого села останнім кунаєм і викинув його геть у траву....................................................................

+1

50

Круто получилось!респект!

0

51

спс. буде пізніше друга частина про Саске і третя про бій Учіха

0

52

Itachiбльо О_о o.O  :cool:  :flag: суперсько получилося

+1

53

ги... мені приємно дякую. чекайте на продовження і рекламуйте сайт серед друзів)))

0

54

Молодец

0

55

спс постараюсь завтра написати другу частину якшо час буде

0

56

будемо чекати з нетерпінням:)

0

57

:D

0

58

сьоні не було часу....може завтра буде.... просто навчання почалося і тепер я зайнятий

0

59

Частина 2. Саске.
Саске зненавидів брата і хотів будь – якою ціною помститися. А для цього йому треба стати сильним. Дуже сильним. Саске став кращим в академії. Він завжди був сам. Частково він був зайнятий тренуваннями але друзів не заводив через те, що боявся знову їх втратити. За ним бігали всі дівчата в Коносі і йому дуже подобалася одна з них але Саске всіляко намагався не звертати на них уваги. Спочатку в нього виходило. Але коли він закінчив академію то потрапив в команду з тою самою дівчиною, яка йому подобалася. Тепер вона завжди була біля нього, але Саске всіляко відганяв її від себе, старався показати свою зневагу і навіть інколи ображав її. Саске знав, що не може бути спокійним за близьких поки Ітачі живий. Тому він всіляко відмежовувався від всіх і весь свій вільний час присвячував тренуванням. Третім членом його команди був Наруто. Саске не зневажав його як інші але і не любив. Але Наруто, володіючи дивною силою здружуватись зі всіма, скоро став його кращим другом. Це непокоїло Саске тим більше що ставало все важче стримувати свої почуття до Сакури. Коли він прокинувся після укусу Орочімару то першим ділом побив її кривдників – генінів Звуку. Згодом Саске зустрівся з Ітачі в готелі де він з Кісаме хотіли забрати Наруто. Ітачі побив його як маленького хлопчика і Саске вирішив покинути Коноху в погоні за силою. Коли він йшов його намагалась затримати Сакура. Він спочатку знову ображав її а потім подякував за все , вирубив і бережно поклав на лавку. Саске хотів віднести її додому але часу було обмаль. Пізніше, коли Саске бився з Наруто, то частково відкрився йому і розказав що Наруто став його кращим другом. Та Саске не сказав головного – що він не буде спокійним за близьких поки Ітачі живий. Одного разу старший брат вже забрав у нього все і Саске більше не хотів когось втрачати. Зрештою, Наруто майже вдалося переконати Саске повернутися, але коли він побачив свій протектор з перекресленим знаком конюхи то гірко усміхнувся і сказав непритомному Наруто :
- Ось бачиш, ти сам вирішив мою долю…знаєш, ти майже переконав мене…ти став сильним ніндзя, Наруто. Потурбуйся про Сакуру і всіх інших…
Сказавши це він встав і попростував у гущавину лісу…

0

60

Прикольно у тебя получается.Ты хороший автор

0

Вы здесь » Naruto » Аниме » Фанфики!!!!Читать и комментировать!